Kayseri Okulları

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Dalgalanan bayrağımızın direği, karanlık bir ülkeyi Cumhuriyet ışığıyla aydınlatan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında saygı ve özlemle andık.
Atatürk Büstüne Çelenk Sunumu’nun ardırdan lise öğrencilerimizin sunumu eşliğinde gerçekleştirilen törenimiz, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Tören açılışında “Atamızı Anıyoruz” temalı video izlendi. Günün anlam ve önemiyle ilgili öğretmen ve öğrenci konuşmalarınının ardından 4/A sınıfı öğrencilerimizin, “Bir Tutkudur Mustafa Kemal” adlı şiirlerini okumasıyla süren törenimiz, ortaokul öğrencilerimizin hazırladıkları “Atatürk’ün Eğitime Verdiği Önemi Vurgulayan Mini Piyes” ile devam etti. 5 ve 6. Sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Solo Türkü ve Okul Koromuzun ortak dinletisini içeren “Atatürk Oratoryosu” ile törenimiz son buldu.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyor; bize miras bıraktığı değerleri yaşatmaktan gurur duyuyoruz.

+90 312 210 1182 (PBX) • FAX +90 312 210 1435 • info@odtugvo.k12.tr